Friske tanker

Forårets boligtilbehørs lækkerier

Jeg er blevet ret vild med at interette mit værelse/lejlighed. Derfor har jeg også fundet en masse fine boligting, som jeg helt klart synes ville pynte på et værelse.

Jeg er vild med 1 plakaten fra H&M, samtidig med at den er simpel, da den bare er i sort og hvid. Så synes jeg at det er ret sjovt, at der er de her “vaskeguides” ting på. Det er jo egentlig ret praktisk, hvis man lige skulle glemme det;))
Lyskæder er også  altid et musthave for mig, de gør bare ens værelse ekstra hyggeligt. Mit ynglings  3 duftlys er det her fra Sinnerrup, som dufter af salvie og havsalt! Og man kan da aldrig få for meget fint 4 sengetøj?… Jeg er helt vild med den her grønne farve, så jeg ville så gerne have det på min dyne.

Den her 5 potteskjuler er så nice! Jeg er blevet ret vild med planter, og jeg kunne så godt tænke mig den her til en af dem! Jeg synes de her 6 keramikkrus, har de flotteste farver. Udover at man selvfølgelig kan drikke af dem, så synes jeg også de ville være rigtig flotte bare at have til pynt. Puder er så lækkert, jeg tror jeg har 14 puder i min seng(yeahh..), og de her 7 bløde pels puder, må da også meget gerne komme med i samlingen.

Håber du fik lidt bolig inspiration <3

-Katrine

 

 

Ingen kommentarer endnu

Tilføj en kommentar her:)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friske tanker