Astropod x Maanesten

Se hvordan jeg bor

Her for lidt over 1 måned siden flyttede jeg hjemmefra, ind i min egen lille ungdomsbolig. Jeg er ind til videre super glad, for at havde flyttet hjemmefra, selvom der selvfølgelig også er en del ting jeg lige skal lærer. Men jeg tænkte at jeg vil lave en lille “Roomtour” så i kan se hvordan jeg bor, da jeg selv er ret vild med at se andres indretning. Det er virkelig ikke noget fancy boligmagasins halløj, men jeg har indrettet i en bladning af hvad jeg selvfølgelig selv godt kan lide, det jeg havde på mit gamle værelse og det man kan få til gode penge i Ikea. Men jeg er SÅ glad for, hvordan det er blevet, jeg synes indretningen afspejler min stil ret godt, så jeg føler mig allerede meget hjemme her.

 

Jeg har en lille gang/entre, hvor jeg bl.a har nogle skokasser med 2 opslagshylder over, hvor jeg har hængt nogle smykker og kort/billeder og et rullebord med mine sådan badeværelses produkter. Derudover var der indbygget et skab i væggen, hvilket er super praktisk, så deridne har jeg håndklæder, sengetøj, vinterttøj og rengørings ting.

Ved siden af har jeg et badeværelse

Jeg er særligt vild med mit fine billede, som jeg har hængende på badeværelset! – Jeg købte det på et marked på Godsbanen for lidt tid siden, da jeg synes det var ret cool 😉

Det er en 1. værelses lejlighed, så mit soveværelse/køkken er i samme rum. Når man går væk fra gangen af, ser man først mine 2 komoder, jeg har sat foran min seng.

Mit køkken ser sådan her ud, jeg synes selv det var en fin ide, at sætte køleskabet op på et af de der små borde fra IKEA, det giver lige lidt mere plads under. Jeg har ikke nogen ovn, dog gav min far mig hans gamle microoven, da han ikke brugte den. Så det er jeg super glad for! Mine “køkkenplader” er sådan nogle der skal i en stikkontakt for at virke, men det gør så også at de ikke fylder hele tiden, så det er også meget rart. Jeg fik mit ur i Tiger til 10kr! Jeg er mega vild med farverne, da de passer ret godt ind i resten af værelset.

I den ene side af mit værelse har jeg mit spise/skrivebord(Med fine blomster fra min veninde). Mit helt klart ynglings indretning er min reol med de faverige kasser. Begge ting er noget jeg har set en del andre have, men jeg må indrømme at jeg også er sygt vild med det lidt “rå” metal, sammen med de meget faverige/sommerlige farvede kasser. Og så er de altså ret praktiske til småopbevaring. Jeg har mit makeup i reolen og mit spejl, som jeg så flytter op på mit bord, når jeg skal lægge makeuo. Derudover har jeg øverst nogle billeder og andre små pynte ting.

 

Jeg har mit tøjstativ, hvor jeg har det tøj som jeg bruger mest på.

Min seng!! Yas, det er jo bare dejligt at flade ud. Det er egentlig en sovesofa, så jeg kunne godt folde den sammen, så den blev sådan “pænere”. Men ehh…. det gør jeg aldrig, for jeg vil hellere bare kunne lægge mig i den med det samme. – Jeg har virkelig mange puder, for det elsker jeg !

Foran min seng, står mine 2 komoder som man også ser som det første, når man går ind ad døren. Oven på den ene står mit tv, som jeg er super glad for at jeg købte.

Det der også fylder super meget i rummet, er det store vindue. Det er super dejligt at have det, da jeg får super meget lys ind, men det kan dog også blive lidt et drivhus med den (dejlige) sommervarme. Jeg har 2 gardiner foran det, nogle vildt pæne blonde gardiner, og så nogle mørkeblå der kan tage det meste af lyset.

Sååå… Det er her jeg er flyttet hen/har indrettet. Jeg håber du synes det var lidt hyggeligt at se, hvordan jeg har valgt at indrette.

-Katrine

Ingen kommentarer endnu

Tilføj en kommentar her:)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Astropod x Maanesten