De fineste "smock" items

Min tur til København 2020

I sidste uge tog min mor og jeg på mini-ferie til København. En tur vi også tog på sidste år, og da det var virkelig hyggeligt, måtte det jo gentages!

Jeg vil lige dele lidt af det vi lavede. Turen var primært for afslapnings/hyggens skyld, da min mor både har travlt med nogle arbejdsting, og jeg forbereder ting til flytning, som jo er lige som lidt(glæder mig rigtig meget).

Vi boede i en lejlighed på Frederiksberg gennem AirBnb – hvilket er noget vi ofte gør, når vi har besøgt storbyer. Jeg synes at det er et mega fedt koncept, da man får et helt andet indtryk, end ved fx. at bo på et hotel. Lejligheden vi boede i var SÅ fed! Den var bare inderettet utrolig pænt, og så lå den også super centralt.

Vi skulle ca. gå i 15 minutter, før at vi var ved søerne. Som også var virkelig flotte.

Min mor og jeg får altid gået utrolig meget, når vi er på “storby” ferier. Så samtidig med at se en masse spændende ting, får man også lige en god omgang motion :))

 Da vejret ikke helt var med os, besøgte vi Fisketorvet, så vi kunne komme i læ for regn. Her spiste vi frokost på Maui – ægte Københavner-insta-mad med en poke ball. Virkelig, virkelig lækkert!

Et andet sted som virkelig kan anbefales er Torvehallerne. Her er både lækker frugt, flotte blomster og mange hyggelige madsteder

En af de fedeste ting som vi lavede derovre, var at være på Creative space. Det havde ingen af os prøvet før, men oplevelsen var helt klar så god, at vi skal prøve det igen. Det er egentlig bare hvor man maler på keramik, men hvis man godt kan lide at være kreativ, så er det lige stedet. De 2 timer vi havde fløj bare afsted, og nu glæder vi os til at få de færdige skåle tilbage!

Det vi ellers lavede var at tage en tur på strøget. Her fik jeg købt 2 vaser, til mit nye værelse i lejligheden. Jeg tænker lige at vise dem, når jeg får flyttet ind og indrettet. Og så besøgte vi også min søster, hendes mand, min niece og deres hund – Det var også super hyggeligt at se dem. Især min lille niece, som lige er fyldt 10 måneder.
Det var min sommerferie i København, det var nogle rigtig gode dage, og jeg er så glad for at mig og min mor fik noget “mor-datter tid” <3

-Katrine

Ingen kommentarer endnu

Tilføj en kommentar her:)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De fineste "smock" items