JEG SKAL FLYTTE + bolig lækkerier

På tur i naturen

For bare en uge siden, var vejret SÅ skønt! Jeg fik ihverfald benyttet det gode vejr, til både at være på stranden, skoven og i haven.

Her er lige nogle “hyggestunder” i naturen :))

  Jeg er vokset op ca. 2 km fra stranden, og jeg har virkelig hygget mig med venner og veninder om sommeren. Forleden var min veninde, som jeg også er vokset op sammen med, og jeg nede og gå en aftentur ved vandet. Vi gik også forbi vores gamle folkeskole – Hvor der var den fineste solnedgang<3 Min mor har dyrket fine roser i haven

Jeg var i Århus med min anden veninde. Vi gik bl.a op til Botanisk have, og Væksthusene. Jeg er synes virkelig at det er et hyggeligt sted, og vejret var perfekt til en lille “picnic”. Bestående af mad fra Netto(SU-venligt, ja tak!), og lidt overpriced kaffe – sådan er byen jo ;))


Ihh se! Mens vi lå og snakkede, kom den sødeste and. Jeg fik dog et kæmpe chok, da jeg havde lukket øjne, og da jeg åbnede dem var der en and meget tæt på mit hoved! Tror den blev lidt skuffet over, at vi ikke havde noget mad til den, men sød var den.

Efter at vi havde ligget lidt udenfor, besluttede vi os for at gå ind i væksthusene. Hvor der også er virkelig pænt og hyggeligt.

På vejen hjem fra Botanisk, besluttede vi os for at gå op gennem strøget. Vi er begge ret vilde med de her “evighedsbuketter”, og nær Magasin er der en blomsterhandler, som sælger virkelig flotte buketter!

Håber du også nyder naturen, både i “godt” og “dårligt” vejr

-Katrine

Ingen kommentarer endnu

Tilføj en kommentar her:)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SKAL FLYTTE + bolig lækkerier