Forårets pasteller

7 fede tilbudsfund

Rigtig mange butikker er jo fysisk lukket lige for tiden. Men det stopper jo ikke deres netsalg. Jeg har set rigtig mange butikker holde forårsudsalg, og det er da ret fedt! Jeg klager ihverfald ikke over gode tilbud. Jeg leder især efter gode basic vare, når der er udsalg. Her er 7 ting, som alle er sat ned i pris og som jeg synes er super nice!

 1 Jeg synes at den her blazer/jakke er mega nice! og jeg kunne virkelig se den til mange forskellige outfits. Det vil også være en perfekt forårsjakke, til de dage der er ekstra varme!
2 Jeg fik selv en vippeserum i julegave sidste år, og jeg har været SÅ glad for den. Den her fandt jeg på Matas hjemmeside, hvor at der er 20% på alt.
3 Jeans er en ting, som man næsten ikke kan undvære i sin garderobe. Jeg er selv ret glad for Only’s bukser, og jeg synes især at flare-bukser er super fede. Lige nu er der 30% på dem, så hvis man skal have et par nye gode basic jeans, så synes jeg klart at man skal tjekke dem her ud.

4 Jeg ELSKER sneakers! Og NakedCPH har nogle virkelig gode tilbud, på rigtig mange forskellige sneakers/mærker. De her er Nike Zoom sneakers, og jeg synes de er SÅ nice. Det er altid godt at have sorte/hvide sko, da de går til så mange forskellige ting, og jeg synes at de her er et godt eksempel på et par fede basic sneakers.

5 MAC læbestifter er altid et hit! Boozt har en del forskellige farver på udsalg til ca. 65kr. Det synes jeg er et virkelig godt tilbud,-Læbestift pifter både et simpelt outfit, og et simpelt makeuplook ret meget op. Jeg synes farven “Diva” er super flot.

6 Min mor fik faktisk en duftprøve på den her parfume, som hun var så sød at give til mig. Det er Marc Jacobs “Daisy Eau So Fresh Daze Eau de Toilette”, det er vist deres sommer limited edition duft. Jeg er vild med blomster/frugtagtige dufte, da de virkelig giver mig sommervibes. Parfumer er jo ret dyre, så det vil helt klart være godt at slå til, nu når der er rabat.

7 Den her kjole har jeg faktisk set på i ret lang tid. Det fede ved udsalg er jo også, at nogle af de ting man har ønsket sig, kan “risikere” at komme på udsalg. Yayy. Jeg er ret vild med de hvide syninger, og jeg synes at sådan en kjole er rigtig god her til foråret. Da man både kan style den med en t-shirt eller en stor sweater under, da vejret jo hele tiden skifter.

Håber du fik lidt inspiration, til din udsalgsshopping!

-Katrine

Ingen kommentarer endnu

Tilføj en kommentar her:)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårets pasteller