Stop madspild - TooGoodToGo

Mine fødselsdagsønsker

Jeg har fødselsdag her på søndag d. 22 marts. Her fylder jeg 18 år, hvilket er noget jeg har set en del frem til. For så er man jo teknisk set “voksen”. Ahah… tænker nu ikke, at jeg kommer til at føle mig virkelig meget ældre, men alligvel synes jeg at det er en lidt “stor ting”.

Planerne er dog en del ændret, pga. Coronavirussen, så jeg kan desværre ikke holde nogen fødselsdag. Det er trist, men jo også helt forståligt. Det vigtigste er jo at vi følger de retningslinjer, som regeringen kommer med:D

Men jeg har da alligvel nogle fødselsdagsgave ønsker, som jeg ihverfald stadig ønsker mig, som jeg tænkte at jeg ville dele som inspiration. Jeg synes nemlig selv, at se hvad andre ønsker sig er brugbart ift. ens egne ønsker.

So here we go!

Jeg interessere mig jo både for tøj, makeup og bolig ting. Hvilket at gaverne jo også lidt viser. Et af mine største ønsker i år, er den her taske fra Daniel Silfen, som har SUSHI på sig!! – Der er 100% delte meninger om den, men jeg synes at den er SÅ fed!. Derudover fandt jeg det her ret så cool koppe-sæt kaldet ikke mindre end “Pik og Patter”, for ja det er vel lidt det at det er. De vil ærligt passe perfekt ind til mit badeværelse, hvor jeg allerede har noget kunst det “matcher” til dem;))

Derudover ønsker jeg mig også nogle smykker, da jeg synes at det er noget man kan have forevigt. Og da jeg synes at blive 18 år, er lidt “specielt” vil det være fedt at have et smykke fra den dag.

Både mascara fra Maybeline og de fine basic bukser fra Only er noget jeg allerede har. Begge dele kunne dog godt trænge til at blive skfitet ud, med nogle nye, derfor ønkser jeg mig også dem. Jeg ved at det begge er ting, som jeg er glad for, så er det jo også bare smart at ønske sig nogle “nye” af dem.

Noget af det, som jeg faktsik ønsker mig mest, er penge til mine “fritidsting”. Når jeg nu bliver rigtig “voksen”(lol.. som om), så skal jeg jo selv til at betale for de ting, jeg gerne vil gå til i fritiden. Det ville selvfølgelig være billigst, at lave ingenting, men personligt får jeg virkelig meget ud af, at lave noget andet efter skole. Jeg går lige nu til dans på Planum i Århus, som jeg er super glad for, så det vil jeg gerne kunne forsætte med i 3g. Derudover kan jeg også godt lide at gå i fitness engang imellem, og det er jo heller ikke billigt.

Ellers har jeg interesser for både kunst/kultur, så derfor ønsker jeg mig også et årskort til Aros. Det er heldigvis ikke er dyrt, da jeg jo stadig er ung. Og det sidste er måske lidt specielt? Men jeg ønsker mig ihvertfald penge, til at kunne bruge på et personligt horoskop/clairvoyance. Det er jo virkelig individuelt, hvad man tror på. Men det er ihvertfald noget, som jeg føler at ville være “rigtigt” for mig at opleve 😀
Håber at du fik lidt inspiration, til mulige gaveønsker!

-Katine

Ingen kommentarer endnu

Tilføj en kommentar her:)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stop madspild - TooGoodToGo