OOTD - Læderskjorte

Fredags lækkerier! – Pink

Jeg bruger ærligt lidt for meget tid, på at glo på tøj. Særligt i “disse tider”, hvor at jeg sidder meget hjemme, så fanger jeg ofte mig selv i at scorlle op og ned på diverse hjemmesider.

I det her post, vil jeg lige vise nogle ting, som jeg har og er rigtig glad for, men også nogle andre, som jeg synes ser super nice ud – Her er særligt fokus på farven pink/lyserød! Det er virkelig en populær farve her i foråret/sommeren, så her nogle lækkerier i pink.
1

Jeg har for første gang prøvet Refectocil’s øjenbryns farve – og WOW, hvor er jeg imponeret. Jeg har ikke selv naturligt fremhævede bryn, så derfor farver jeg dem både med “Permanentfarve” men også med almindelig makeup. Jeg er så imponeret over hvor pigmenteret Refectocil er, og hvor længe det holder. – På billedet har jeg dog fyldt ind med ekstra øjenbrynsmakeup, men ellers kan man sagtens få nok farve ud af produktet!
3

Jeg læser allerede en del, da jeg jo går i gymnasiet. Så når jeg har fri, får jeg ærligt ikke den store lyst til at åbne endnu en stor bog… Men jeg er blevet ret vild med at læse digte – de er overskuelige, og giver stof til eftertanke. Lige nu er jeg igang med “Der bor en ung kvinde i mig som ikke vil dø” af Tove Ditlevsen, og den kan klart anbefales.

Udover de 2 ting, som jeg har. Så har jeg også fundet noget virkelig fedt tøj/undertøj. De har alle noget lyserødt i sig/er lyserødt. Og jeg synes det er nogle virkelige lærke ting, som jeg helt klart godt gad at have i min garderobe! Jeg synes at det er nogle ting, som man både kan bruge til hverdag, men også til fest hvis man styler det lidt mere. 245 -6

Håber du fik lidt inspiration, til nogle fine pink-inspireret køb<3
-Katrine

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Tilføj en kommentar her:)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD - Læderskjorte