Flot juleaftens outfit

Flot og simpelt makeuplook

Jeg er på ingen måde super “god” til at lægge makeup. Dog kan jeg rigtig godt lide, at eksperimentere med forskellige looks. Så jeg har besluttet, at jeg lige ville dele et af de makeuplooks(øjenskygge), som jeg ofte har lavet her i december.


Den måde jeg oftest lægger min øjenskygge, er ved at ligge en glimmer skygge over hele øjenlåget(Jeg bruger en highlighter). Derefter ligger jeg en mere pigmenteret(mørkere) glitter skygge i midten og slutningen af øjenlåget – Jeg holder øjenkrogen lys, da det skulle gøre øjet “større”
I globelinjen bruger jeg en mørk matte skygge(lidt rødlig), som jeg synes definere øjet mere. Når jeg har brugt den mørke skygge, til at definere låget, ligger jeg oftest et lagt mere af den mørke glitterskygge.

Jeg er fornyligt begyndt at bruge lidt læbestift, da jeg synes det passer så godt ind i juletiden. Det kan godt være lidt svært, at finde en farve som passer til en. Jeg går primært efter de lidt mørkere røde/bordeaux farver.

Jeg bruger Anastasia Beverly Hills dip brow til mine øjenbryn, som jeg virkelig kan anbefalde!(Sorry for mit ikke plukkede øjenbryn.. aha)
Inden jeg ligger øjenskygge og alt andet, har jeg lagt en meget basic base.


Produkter brugt:

Øjenskygge 123
Foundation
Læbestift 12
Pudder
Mascara
Øjenbryn
Jeg håber at du havde en skøn juleaften i går<3
-Katrine

Ingen kommentarer endnu

Tilføj en kommentar her:)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flot juleaftens outfit